Wat doen wij

Onze vaste wekelijkse activiteiten vinden plaats in ons eigen clubhuis aan de Juliana van Stolbergstraat in Doetinchem en in sporthal/zwembad Rozengaarde te Doetinchem. Deze activiteiten bestaan uit dansen, een creatieve avond, muziekles, sport en spel en zwemmen. Naast de wekelijkse activiteiten zijn er , gespreid over het jaar, een flink aantal bijzondere activiteiten zoals Sinterklaas, carnaval, discoavonden, zaalvoetbaltoernooien, zwemkampioenschappen en een feestavond.

Voor de organisatie van dit alles kan Spindo putten uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers die op een of meerdere van de clubmiddagen of -avonden present zijn en waarvan velen al gedurende flink wat jaren actief zijn bij Spindo.
Uit de groep Vrijwilligers is een dagelijks bestuur samengesteld voor het uitzetten van het beleid. Het bestuur draagt verder zorg voor de continuïteit van de stichting en zorgt vanzelfsprekend voor de financiële controle.

De leiding van de avonden heeft zelf de vrije beschikking over de invulling van de activiteiten en overlegt met elkaar in commissies per activiteit.

Contact

Stichting Spindo Doetinchem

home Juliana van Stolbergstraat 7
7009 BC Doetinchem
phone 0314 323010
email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
globe www.spindo.nl

Update Corona-virus